Det här kan vi hjälpa er med

Vi på Swemarkholms Bygg Och Måleri Services kan erbjuda dig som kund en mängd av olika tjänster, vilket gör att du också slipper anlita en mängd olika firmor.

img

Bygga mur

En mur är perfekt att ha antingen för att avskilja tomten från grannens, eller att ha vid en markhöjning bredvid trappen. Görs det ordentligt blir det riktigt snyggt – och det vet vi precis hur man gör. Låt oss bygga din nästa mur!

img

Altan

Under årets varmare månader är en altan svårslagen, och inreds den ordentligt kan det bli som ett extra rum när vädret tillåter. Vi ser till att bygga grunden på korrekt vis så att ni har en uteplats att njuta av under många år framöver.

img

Stenläggning

Oavsett om du har en stig som du vill lägga om till sten, eller om du vill göra om uppfarten, kan vi hjälpa er med det. Vi kan jobba med alla olika sorters material och ser till att du får den unika, nästintill exklusiva hotellkänslan när du går omkring på trädgården.

img

Måleri

Ska du måla om på altanen, fasaden eller stugan bredvid huset? Vi är även experter när det kommer till att måla och vet precis hur man gör för att det ska bli ordentligt bra – och hålla i flera, flera år. Det här, och väldigt mycket mer, kan vi hjälpa er med precis när som helst.