Det här kan vi hjälpa dig med

Vi erbjuder dig som kund en mängd olika tjänster. Genom att anlita oss behöver du därför bara ha kontakt med en enda firma istället för flera olika.

img

Murar och staket

Det finns flera olika anledningar till att man kan vilja ha en mur eller ett staket runt sin egendom. Det kan dels vara ett bra sätt att skydda sig mot oönskat intrång på, dels ett sätt för att få minskad insyn. Oavsett vad anledningen är hjälper vi dig mer än gärna med att bygga en mur eller ett staket.

img

Altan

Det kan vara guld värt att ha en mysig altan där hemma, framför allt under sommarmånaderna. Det är en plats där du, din familj och dina vänner kan spendera mycket tid och ha det trevligt. Även detta är något som vi mer än gärna hjälper dig med att bygga.

img

Stenläggning

Också stenläggning är en tjänst som vi erbjuder. Oavsett vilken typ av stenläggning det rör sig om kan du lita på att vi kommer att utföra ett högkvalitativt arbete. 

img

Måleri

Renodlade byggtjänster är inte det enda vi erbjuder, utan vi kan även hjälpa dig med målning. För oss spelar det inte någon roll om det handlar om invändig eller utvändig målning, vi hjälper dig oavsett vilket. Med vår hjälp kan du göra ditt hem eller din fastighet till en finare och trevligare plats.