Det här kan vi hjälpa dig med

Vi erbjuder dig som kund en mängd olika tjänster. Genom att anlita oss behöver du därför bara ha kontakt med en enda firma istället för flera olika.

img

Renoveringar

Vi specialiserar oss inom exklusiva och högkvalitativa renoveringar. Oss kan du med andra ord vända dig till när du vill ha en förstklassig renovering som håller högsta möjliga standard när det kommer till materialval, design och utförande. Vi gör allt från renoveringar av enskilda rum till omfattande totalrenoveringar.

img

Totalentreprenad

Vi kan ta helhetsansvaret över både mindre och stora projekt i form av att agera totalentreprenör. Detta innebär att vi sköter all samordning mellan olika aktörer och säkerställer att projektet färdigställs enligt dina önskemål. Genom ramavtal har vi tillgång till ett stort antal underentreprenörer.

img

Försäkringsskador

Också försäkringsskador är en tjänst som vi erbjuder. Oavsett vilken typ av skada det det rör sig om, från vattenskador till brandskador kan du lita på att vi kommer att utföra ett högkvalitativt arbete och återställa skadan. 

img

Måleri

Renodlade byggtjänster är inte det enda vi erbjuder, utan vi kan även hjälpa dig med målning. För oss spelar det inte någon roll om det handlar om invändig eller utvändig målning, vi hjälper dig oavsett vilket. Med vår hjälp kan du göra ditt hem eller din fastighet till en finare och trevligare plats.

img

Grävtjänster

Vi har även omfattande kunskap inom markrelaterade arbeten. Vi kan bland annat hjälpa dig med grävning, exempelvis i samband med en nybyggnad.