Individa Bygg i Norden AB

Vi på Individa Bygg i Norden AB är en byggmästare som vänder oss till dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. Vi är en etablerad totalentreprenör som har ramavtal med ett stort antal underentreprenörer. Oss är du varmt välkommen att höra av dig till oavsett om det är ett stort eller litet byggprojekt som du behöver hjälp med. Vi vänder oss till dig som är mån om hög kvalitet och som föredrar de mest framstående materialen och produkterna. Du kan nå oss via telefon eller kontaktformuläret direkt via denna sida. Vi ser fram emot att förse dig med den utmärkta service du förtjänar!

Vår personal

Vi på Individa Bygg i Norden AB är en byggmästare med mångårig erfarenhet från att ha levererat förstklassiga byggprojekt runtom i Stockholmsområdet. Vi som arbetar här har varit verksamma inom byggbranschen under många års tid och vet precis vad som krävs av oss för att kunna förse dig med den service och kvalitet du är ute efter.

Vi är en miljövänlig firma

Individa Bygg i Norden AB är inte bara en firma som är skickliga på det vi gör, utan vi är även ett företag som alltid tar hänsyn till miljön. Vi strävar med andra ord alltid efter att erbjuda en så miljövänlig service som vi kan. För att göra det är vi noga med vilka material vi arbetar med samtidigt som vi gör vårt bästa för att ha så låga nivåer av skadliga utsläpp som möjligt.