Om oss

Många års erfarenheter har gjort att vi blivit riktigt vassa när det kommer till markarbete. Är ni på jakt efter en firma med stort fokus på kvalitet ska ni höra av er till Swemarkholms Bygg Och Måleri Services.

För dig i Stockholm

Om du huserar i Stockholm till vardags så vill vi på Swemarkholms Bygg Och Måleri Services fungera som den givna partnern för era kommande markprojekt. Oavsett om det är ett litet projekt som bara kräver några timmar av vår tid, eller om det handlar om ett flera månader långt sådant åtar vi oss det mer än gärna. Vi finns alltid tillgängliga på mail eller telefon och har ända sedan vår start 2015 valt att alltid ha dig som kund som vår högsta prioritet. Är inte du helt nöjd så är inte vi heller det – så enkelt är det. 

Ett säkert val

Om du planerar att kontakta en byggentreprenad för att utföra markarbete på din tomt är Swemarkholms Bygg Och Måleri Services ett självklart val. Våra anställda har många år i ryggen av högkvalitativa arbeten och fantastiska resultat, samtidigt som vi ständigt strävar efter att alltid utvecklas. I en bransch med hög konkurrens så är det något som är så gott som ett måste, vilket i sin tur gynnar dig som slutkund.

Vi finns här för dig när du önskar vår hjälp. Kontakta oss idag så ordnar vi mer än gärna en kostnadsfri offert åt dig och startar när du känner dig redo att dra igång. Välkommen till oss på Swemarkholms Bygg Och Måleri Services!